50plusmatch

Single en 50plus? Datingsite 50plusmatch.nl heeft ook een eigen app. Om gebruik te maken van de 50plusmatch app dient u zich gratis in te schrijven bij 50plusmatch op deze pagina.

50plusmatch app

50plusmatch is als datingsite al jaren actief om vijftigers en ouder in staat te stellen elkaar te ontmoeten. Nu is er dus ook een eigen datingapp, met chatfunctie.

50plusmatch App: Chat functie is vernieuwd

50plusmatch biedt een chat op desktop en mobiel voor volledig betalende leden. Het is een snelle en eenvoudige manier om een gesprek met andere leden op te starten. Onlangs is de 1-op-1-chat vernieuwd op de site voor desktop, mobiele site en app. Onze chat biedt nu ook grappige gifs in de chat.

50 plusmatch chatAls u het profiel van een lid bezoekt, klikt u op ‘Nu chatten’ en raakt u betrokken. Klik op ‘Gif’ om te zoeken naar een GIF die je wilt verzenden en tik op Enter. Of schrijf een regulier chat-bericht als u daar de voorkeur aan geeft. Het is een gebruiksvriendelijke chatbox die serieuze dating naar een hoger niveau tilt.

Het gebruik van mobiele telefoons is onder 50plussers maar ook 60plussers de laatste jaren enorm toegenomen. Niet verwonderlijk dat er dus ook een dating app is voor deze doelgroep. Gewoon op uw computer daten kan natuurlijk ook. Bezoek dan de website 50plusmatch.nl. Het inschrijven is kosteloos. Om van alle functies gebruik te kunnen maken is ene betaald abonnement vereist. Met in-app aankopen kunt u een abo afsluiten. Let op de voorwaarden voor verlenging en dergelijke. Op de iPhone worden betaalde Tinder-abonnementen als Tinder Plus en Tinder Gold namelijk automatisch verlengd bijvoorbeeld.

Ervaringen met de 50plusmatch Dating-app

Heeft u al gebruik gemaakt van deze dating-app? We lezen uw ervaringen natuurlijk graag terug. Ook reviews over andere dating apps zoals Match4me zijn welkom op datingapps.nl. Happy dating gewenst!