Clover: de eenvoud van Tinder gecombineerd met een geavanceerde matchingformule

Een zoveelste dating app… zitten we daar op te wachten? Misschien niet iedereen, toch gooit de kersverse app Clover het helemaal over een andere boeg. Geen foto’s meer uitkiezen of een willekeurige fotokeuring, nee Clover regelt een leuke date voor je gebaseerd op agenda-planning, op het moment dat het jou (en de ander natuurlijk) uitkomt. Zo probeert de Clover dating app mooie matches te maken en zichzelf te onderscheiden van andere dating sites. Wellicht dat deze plan-van-aanpak nu toch je interesse heeft weten te wekken…

clover app
Clover Dating app
Clover heeft net zoals de meeste andere dating websites en applicaties het doel voor ogen om leden een partner te laten vinden voor een serieuze relatie. Om te vermijden dat members zonder echte intenties door het aanbod snuffelen, kies je eerst een datum op de kalender. Ook kun je filteren op lengte, seksuele voorkeur, etniciteit, enzovoorts.

Clover; een date op bestelling

De app stelt daarna een aantal mensen aan je voor die op hetzelfde moment tijd en zin hebben om te daten. Deze vorm van matching wordt onwillekeurig door een computer gedaan. Misschien dat die superhunk er wel tussen zit en klaar is voor een afspraakje. Op deze manier bestel je dus geen pizaa, maar een date op bestelling!

Clover filter opties
Clover filter opties
Hoeveel moeten we neertellen om een profiel aan te kunnen maken en te kunnen chatten en afspreken met andere Clover leden? Welnu, er zijn gratis functies beschikbaar zoals het chatten, het afspreken met andere leden en het versturen van berichten, maar na een week is het wel de bedoeling om te gaan betalen voor een premium lidmaatschap dat op een cent na, negen euro kost per maand.

Er zijn ook kleine aanpassingen tegen een kleine vergoeding mogelijk. Wil je je naam veranderen bijvoorbeeld? Dan moet je eenmalig €0,89 betalen. Je kunt de Clover dating app vinden op iTunes. Vooralsnog zijn de beoordelingen nou niet echt lyrisch te noemen. Voor Android is deze dating app nog niet beschikbaar, en het is onduidelijk of daar verandering in gaat komen.

Plaats een reactie