Dating app Tinder nu ook op smartwatch beschikbaar

Wil je graag een dating app voor smartwatch uitproberen? De razend populaire dating app Tinder is nu ook op android smartwatches te gebruiken. Een laatste update van de android app maakt dit mogelijk. Tinder dankt haar populariteit vooral aan het feit dat je binnen zeer korte tijd een hoop singles op hun uiterlijk kunt keuren. Of er daadwerkelijk veel dates uitrollen blijft zeer de vraag.

Dating app voor smartwatch gebruiken

Je smartwatch kan je notificaties geven op het moment dat er een nieuwe Tindermatch is. Verder kun je gewoon swipen op je smartwatch. Via je horloge kun je ook singles liken.
Vooralsnog werkt de dating app van Tinder alleen op smartwatches die op Android draaien, maar wellicht dat dit in de toekomst nog verandert. Huidige smartwatches waar je Tinder op kunt draaien zijn de G-Watch van LG, Samsung’s Gear Live en de Moto 360 van Motorola. Vermoedelijk zal Tinder ook voor de iWatch beschikbaar komen, maar vooralsnog is alleen Android Wear compatible.

tinder app

Meer informatie over deze dating app vind je natuurlijk op de officiële website van Tinder. We zijn benieuwd of ook Lexa en Pepper hun apps geschikt maken voor smartwatch-gebruik. Houd dit blog in de gaten voor het laatste nieuws over dating apps die op smartwatches te gebruiken zijn. Ga jij in de toekomst een dating app voor smartwatch gebruiken? We zijn benieuwd naar je ervaringen.

Plaats een reactie