Datingsite Knuz vernieuwt haar datingapp

Datingsite Knuz heeft dit jaar haar apps vernieuwd. Zowel de iPhone app als de Android app zijn volledig opnieuw gebouwd. De apps zijn stabieler gemaakt en verder zijn er functionaliteiten bij gekomen.

Daarmee kan Knuz beter concurreren met grote datingsites als Lexa.nl

iphone-dating-app-knuz-inloggen

De apps van Knuz zijn gekoppeld aan de populaire gratis datingsite Knuz.nl. Datingsite Knuz telt op dit moment ruim 450.000 ingeschreven leden en is daarmee de grootste gratis datingsite van Nederland.

Met dit aanbod aan leden heeft de datingapp dus ook echt wat te bieden. De apps zijn gratis te downloaden en daarna hoef je ook niets te betalen. Het gebruik van de apps is namelijk ook geheel gratis. De apps zijn een extra dienst die de site Knuz haar leden aanbiedt.

Functies van de Knuz Datingapp

Met de Knuz-dating app kun je
– Gratis een nieuw account aanmaken.
– Gemakkelijk zoeken in vele duizenden profielen.
– Gratis onbeperkt contact opnemen met de gevonden profielen.
– Je profiel beheren en foto’s vanaf je telefoon plaatsen op je profiel.
– Op je bestaande Knuz.nl account inloggen en deze beheren.

Je kunt dus de app downloaden en daarmee een nieuw account aanmaken op Knuz of je kunt met je bestaande Knuz profiel inloggen en doorgaan waar je via de website gebleven bent.

Datingsite Knuz is mobiel ook vriendelijk gemaakt dit jaar. Toch vinden veel mensen een datingapp net even makkelijker en sneller. Als je de app opstart dan word je automatisch ingelogd en je ontvangt pushberichten (kun je zelf instellen) als je een nieuw bericht ontvangt in je inbox of als er iemand met je wil chatten. De datingapps zijn daarmee een goede uitbreiding op de huidige site.

knuz datingapp

Knuz is steeds bezig om haar diensten te verbeteren. Ook de apps zullen qua functionaliteiten nog verder uitgebreid worden. Zo zijn er plannen om de veel gebruikte fotomatchings module op de website ook beschikbaar te maken op de app en verder wil Knuz een betere integratie met Facebook om nog makkelijker aanmelden mogelijk te maken.

Nieuwsgierig geworden? Download de app gewoon op je telefoon en probeer het uit. Het kost je niets en kan je wel veel opleveren, misschien zelfs de liefde van je leven. Klik hier voor de Android dating app en klik hier voor de iPhone dating app [klik hier voor de iPhone dating app.

Ervaringen met de Knuz Datingapp

Hebben jullie ervaringen met de datingapp van Knuz, dan lezen we die hier graag terug. Wat is er goed en wat kan er beter aan de Knuz datingapp? We zien je communist graag tegemoet.

Plaats een reactie