Lexa

Lexa app! De dating-app van bekende datingsite Lexa.nl

Wil je gratis gebruik kunnen maken van de Lexa app? Dan heb je een kosteloze inschrijving bij Lexa nodig.

>>> Gratis korte inschrijving bij Lexa <<<

lexa app screenschot

Lexa is een van de meest bekende en grotere datingsites van ons land. De site maakt ook veel reclame op tv. Ben je single en op zoek naar contact, dan kun je op de website van lexa.nl een profiel aanmaken en aangeven naar wie je op zoek bent. Kies voor welk geslacht je gaat, wat voor leeftijd en zelfs binnen welke straal jouw ’soulmate’ mag wonen of zich bevinden. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en een lidmaatschap neemt, kun je met anderen flirten, berichtjes naar elkaar sturen en met elkaar chatten via de site.

Ontmoet singles met de Lexa app

Heel handig is de Lexa app. Check met de Lexa app je nieuwe mailtjes of chat met je favoriete persoon terwijl je in de trein zit of gewoon even snel tijdens de pauze op je werk. Alle functies van de reguliere Lexa website zijn ook toegankelijk via de Lexa app. Je mist dus helemaal niets.

lexa iphone

De Lexa dating app is gratis te downloaden voor zowel iOs, Windows Phone als voor Android- toestellen. Als je lidmaatschap is verlopen, blijf je nog steeds toegang hebben tot de app en kun je ook nog steeds alle profielen zien. Echter kun je niet meer flirten en kun je geen berichten meer schrijven, maar geen nood. Je kunt ook voor een mobiel abonnement gaan. Dat kan geld schelen. Met het Lexa iPhone Only abonnement heb je alleen mobiel toegang tot de app, maar kun je alsnog van alles gebruik maken. Lidmaatschap voor de iPhone Only kost per week € 6,99 en per maand € 24.99.

Ben je een iPhone-gebruiker? Download de app in de Apple Store of schrijf je direct in op Lexa.​

De voordelen en nadelen van de Lexa app

Helaas heeft de app wel te kampen met wat vertraging. Zo worden berichtjes niet altijd meteen geüpdatet en is er een (kleine) vertraging in de chat via de app. Dat kan soms voor wat verwarring zorgen of voor miscommunicatie. Neem de ander dus niet meteen kwalijk als het lijkt dat hij of zij niet meteen reageert, dat ligt in de meeste gevallen echt aan de technische kant van de app zelf. Lexa probeert desalniettemin continue de app te updaten en te verbeteren. Grote kans dat dit kleine mankement binnenkort wordt opgelost. Een groot pluspunt van deze app is, dat deze gebruik maakt van jouw locatie. Daarom kun je in no time zien wie er bij jou in de buurt is. Misschien zit die ene leuke jongen wel net bij jou in de bus en dat kun je met de app meteen in een oogopslag ontdekken!

>>> Meld je gratis aan bij Lexa <<<

Plaats een reactie