Louise-app: Daten op basis van muzieksmaak

Het aanbod datingwebsites groeit als kool, maar de Louise-app is wel een hele bijzondere. Deze willen we je zeker niet onthouden, en helemaal de vrijgezelle muziekliefhebbers niet.

Update: ook deze app heeft het uiteindelijk niet gered. Veel dating start-ups gaan weer offline. Onderstaande als archiefmateriaal.

Louise-app muziekKomt de volgende situatie je bekend voor? Je hebt net via een online datings-app of website een nieuw liefje opgedaan. Allemaal heel leuk en aardig, maar dan komt het moment dat je haar graag mee wilt nemen om het concert van Coldplay bij te wonen. Vriendinlief blijkt dat dan eigenlijk helemaal niet zo leuk te vinden. Ze gaat liever naar een optreden van Justin Bieber. Dergelijke situaties kunnen wel eens scheve gezichten opleveren. Misschien niet in het begin, maar op den duur grote kans van wel.

Muzieksmaak belangrijk? Vind gelijkgestemden met de Louise-app

Om dat te voorkomen, is de Louise-app in het leven geroepen. Het is een dating app die vrijgezellen verenigt op basis van hun muzieksmaak. Is dat niet origineel en hét recept voor een goede relatie? Uiteraard niet alleen om iemand mee te nemen naar het juiste concert, maar ook om de liefde voor goede muziek met elkaar te delen.

Geïnteresseerd geraakt? Download dan de Louise-app en log daarna in met je Spotify-account. Als je je eigen favoriete nummers en artiesten selecteert, geeft de Louise-app je een bericht wanneer iemand anders dezelfde muzieksmaak heeft. Je kan dan de favorieten van deze persoon bekijken en als dat je aanspreekt, een chatbericht beginnen met misschien wel je toekomstige partner. Je kunt ook meteen zien in welke plaats hij of zij woont en hoe ver dat van je vandaan is. Klinkt als muziek in de oren, toch?

De Louise-app is te downlaoden op iTunes.

Plaats een reactie