Op zoek naar een miljonair? Probeer de Luxy dating app!

Het zal je maar gebeuren. Ben je een vrijgezel met een drukke wereldbaan en een goed gevulde portemonnee, maar kun je geen partner vinden omdat je niet weet of je date liever met jouw bankrekening trouwt dan met jou als persoon. Of ben je een rijke voetbalvrouw en loopt je relatie op de klippen?

Dan wil je natuurlijk niet een arme automonteur als volgende vriend hebben. Hoe kom je anders aan je Versace tas, je chihuahua hondje en een grotere villa? Welnu, geen nood, voor al deze mensen is er een oplossing in het leven geroepen: Luxy! Een dating app voor uitsluitend aantrekkelijke rijkelui.

Luxy Dating App

Deze nieuwe Amerikaanse app Luxy komt regelrecht uit Silicon Valley en werkt ongeveer hetzelfde als het bekende en succesvolle Tinder. Vind je iemand aantrekkelijk, dan swipe je naar rechts. Aalleen zijn de voorwaarden om een Luxy-lid te worden wel wat strenger. Als je gebruik wilt maken van Luxy, moet je toch namelijk minimaal zo’n € 160.000 per jaar verdienen èn dit ook kunnen aantonen.

Tevens moet je middels foto’s via Facebook laten zien dat je echt ’in geld zwemt’ en worden deelnemers geacht om elkaar te controleren. Verschijn je dus in je ouwe kloffie in je gedeukte Eend op je eerste date, vlieg je er dus zo uit.

luxy dating appOp dit moment zou de app voornamelijk populair zijn onder Amerikaans celebrities, professionele sportmensen, doctoren, advocaten en investeerders. Maar als je net de lotto hebt gewonnen en je ook graag in het St. Tropez circuit wilt begeven, kun je natuurlijk ook altijd je kans wagen op Luxy om je flappen te verdubbelen. De app is te downloaden voor iPhone via iTunes. Android gebruikers gaan naar de Google Play Store.

De beoordelingen van de Luxy dating app aldaar houden bepaald niet over overigens. In de Google Play Store haalt Luxy een krappe 2 en een halve ster op 160 beoordelingen. Apple gebruikers zijn een stukje positiever over deze datingapp.

Nu verwachten we niet dat we veel miljonairs onder onze bezoekers hebben, maar zou jij de Luxy dating app willen gebruiken als je multimiljonair zou zijn?

Plaats een reactie