Match4me

Wil je gratis gebruik kunnen maken van de Match4me app? Dan heb je een kosteloze inschrijving bij Match4me.nl nodig.

>>> Gratis inschrijving bij Match4me <<<

match4me app

Match4Me is in het leven geroepen om als serieuze datingsite, hoger opgeleide vrijgezellen een handje op weg te helpen een partner te vinden. Het is vooral een geliefde site onder studenten en pas afgestudeerden. Als lid kun je kiezen tussen een gratis en betaald lidmaatschap. Uiteraard heb je toegang tot meer functies als je een betalende member bent. De prijs voor lidmaatschap ligt iets lager in vergelijking met de meeste datingsites. Dat is natuurlijk een groot pluspunt. Een leuke toevoeging is dat je zelf activiteiten kunt organiseren via de website en blogposts kunt schrijven. Originele initiatieven die niet op iedere datingsite mogelijk zijn.

Altijd en overal inloggen en daten via de Match4Me app

Stel, je hebt net dat ene leuke meisje via een berichtje laten weten dat je haar leuk vindt. Je kan natuurlijk niet wachten wanneer ze terug schrijft. Wordt het een date of een sisser? Op elk moment een antwoord van hem of haar kunnen checken is dan wel zo fijn. Gelukkig, daten via je smartphone is nu ook mogelijk met de app van Match4Me. Dankzij deze applicatie is online dating niet meer gebonden aan vaste computers. Het biedt je de gelegenheid om waar dan ook even snel je profiel te checken of een spannend berichtje te sturen.

De Match4me app is goed vormgegeven en is overzichtelijk. Het verschil met de gewone site van Match4Me en de app is dat je geen videoprofiel kan zien via de mobiele website. Ook kun je er geen match spelletjes op spelen. Je kunt natuurlijk wel zien wie er online is of wie net jouw profiel heeft bekeken. De profielen zijn korter en ordelijk gemaakt voor de app, dus het is daarom dus eigenlijk een stuk overzichtelijker om de singles te bekijken via de app. Wat velen wellicht als nadeel zullen beschouwen is dat er geen Global positioning system (GPS) in de app is ingebouwd. Je kunt dus niet zien wie er bij jou op dat moment in de buurt is, zoals je dat met bijvoorbeeld de Lexa app wel kunt zien. Je kunt alleen per stad zoeken naar andere leuke vrijgezellen.

Er is onlangs een nieuwe app versie beschikbaar van de iPhone App. Deze nieuwe versie geeft nieuwe mogelijkheden zoals het verzenden en ontvangen van push berichten, zodat je direct ziet of je een mailtje hebt ontvangen. Ook kun je foto’s vergroten als je er op klikt. Heb je een Android toestel? Dan kun je de mobiele website versie downloaden via appato.com.

Ben jij een van de hoger opgeleide singles die al een tijdje gebruik maakt van de Match4me app? We lezen je ervaringen graag terug op ons weblog!

>>> Gratis aanmelden bij Match4me <<<

Plaats een reactie