Parship

Wil je gratis gebruik kunnen maken van de Parship app? Dan heb je een kosteloze inschrijving bij Parship nodig.

>>> Gratis korte inschrijving Parship <<<

parship app voorbeeld

Datingsite PARSHIP onderscheidt zichzelf van andere soortgelijke websites door zich voornamelijk te richten op hoger opgeleiden. Dat is ook een belangrijke reden waarom de meeste leden van PARSHIP relatief gezien wat ouder zijn in verhouding met de leeftijd van members van andere datingsites. PARSHIP maakt gebruik van een matchingtest waardoor je potentiële partners die goed bij jouw passen, krijgt voorgeschoteld. Ook worden er ook speciale Singles Events georganiseerd voor PARSHIP–leden. Deze datingsite die meer focussend is op inhoud en niveau geeft juist mensen die druk met hun carriere bezig zijn een mogelijkheid om online andere mannen en vrouwen te leren kennen en te ontmoeten.

parship menu iphone

De PARSHIP app

Sommige apps kunnen door iedereen gedownload worden, ook al ben je geen lid. Als je gebruik wilt maken van de PARSHIP-app is het echter wel noodzakelijk dat je je eerst aanmeldt op de website van Parship. Dit is gratis. Als je dat gedaan hebt, dan biedt de app vele voordelen. Voor singles die een druk leven hebben is deze app natuurlijk ideaal. Lees tussendoor je nieuwe berichten, upload nieuwe foto’s of blader door de lijst met voorgestelde partners via de mobiele app.

De voordelen en nadelen van de PARSHIP app

Je kunt veel doen via de app, maar je mist wel bepaalde functies zoals bijvoorbeeld het opvragen van de persoonlijke vergelijkende testen. Als je de beoordelingen op internet leest over de PARSHIP app, zie je helaas wel wat klachten voorbij komen. Deze gaan voornamelijk over foutmeldingen tussendoor, minder functies beschikbaar op de app en soms een trage werking bij Android toestellen. Daarentegen biedt PARSHIP wel weer andere voordelen die je bij andere dating apps vaak mist. Alleen jij bepaalt bijvoorbeeld welk lid jouw foto’s mag zien. Je hebt meer privacy en biedt de datingsite ook een blog met tips en tricks van singles coaches.

De PARSHIP-app is te verkrijgen voor de iPhone, iPod en iPad in de App store van iTunes en voor of Android toestellen in de winkel van Google Play.

>>> Meld je gratis aan bij Parship <<<

Plaats een reactie