The League Dating App

Het regent tegenwoordig nieuwe dating apps. Zo is er dan ook weer een kersverse en veelbelovende app op de markt gebracht: The League. Maak kennis met deze app die je zuiver daten belooft. Geen ‘fake-profielen’ of ‘randoms ‘ kom je hier tegen, als we de applicatie mogen geloven. En dankzij een beschermd profiel kom je hier evenmin je baas of bovenbuurvrouw tegen. Daten met een gerust hart dus.

the league dating appThe League komt rechtstreeks uit Silicon Valley aanwaaien. De Amerikaanse Amanda Bradford, ex-werknemer van Google, bedacht dit technologisch hoogstandje dat gelinkt is aan je LinkedIn-profiel. Met als doel om pijnlijke situaties te voorkomen, zoals een voorgestelde match die bijvoorbeeld ineens je baas blijkt te zijn. Voor mensen die hogerop willen komen is dat misschien niet zo’n groot probleem, maar we kunnen ons voorstellen dat veel mensen toch graag hun privacy willen waarborgen.

Een dating app met een beschermd profiel

The League zorgt er voor dat niet iedereen in de buurt of op je werk kan zien dat je online op zoek bent naar een nieuwe vriend of vriendin. Hoe doet de app dat? Je profiel is afgeschermd en wordt alleen getoond aan degene die aan jouw voorkeuren voldoen. Is je baas dus maar 1.65 lang? Zorg er dan voor dat je voorkeur uitgaat naar mannen boven de 1.70 meter als je ‘m niet wilt tegenkomen! En uiteraard kun je op meer preferenties filteren. Volgens de maakster van deze app, zorgt The League er ook voor dat het geen vleesmarkt wordt, want met deze app stel je je voorkeuren in als lengte, opleiding, etc in en richt je je niet zo zeer direct op het uiterlijk van iemand.

The League: Geen fakers en wat geduld

En het geavanceerde screening algoritme systeem houdt de leden in balans en checkt of er geen fake profielen tussen zitten. Enthousiast geworden om te gaan ‘leaguen’? Dat vergt nog wat geduld, want op dit moment kun je er alleen van gebruik maken als je bent uitgenodigd. Binnenkort hoopt Bradford The League te lanceren in verschillende landen.

Je kunt deze dating app in iTunes downloaden. Je moet 17 jaar of ouder zijn om The League te gebruiken. Als er

Plaats een reactie